Дружина екс-нардепа з Рені Євгена Дейдея, який нібито загинув на початку війни, заявила, що її чоловік живий

0 коментарів 26784 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дружина екс-нардепа з Рені Євгена Дейдея, який нібито загинув на початку війни, заявила, що її чоловік живий. Як розповіла Дар’я Дейдей журналістам Bihus Info, її чоловік перебуває за кордоном. Зараз вона хоче з ним розлучитися.


“Мені сказали, що він загинув, але потім я дізналася, що він живий. І в нього все добре, він, найімовірніше, за кордоном”, – сказала Дар’я.

Нагадаємо, нещодавно дружина колишнього депутата Верховної Ради уродженця міста Рені Євгена Дейдея Дарина, яка раніше повідомила про нібито його загибель, у вересні подала позов до суду, в якому просить розірвати шлюб та стягнути з нього аліменти на дітей. Про це свідчать матеріали суду.

Позов було подано у Бориспільський міськрайонний суд Київської області.

При цьому 10 березня Дарина Дейдей оприлюднила у своєму Instagram допис про загибель на війні свого чоловіка, проілюструвавши його своїм фото з заплаканим обличчям. Варто зазначити, що підтвердження слів дружини Дейдея не було, адже тіла екс-нардепа не знайшли. Сама Дарина так і не зізналася, хто саме повідомив та за яких обставин сталася смерть Євгена Дейдея.

Більш того, деякі ЗМІ, з посиланням на власні джерела у поліції, повідомляли, що чоловік втік за кордон з великою сумою грошей.

Дейдей є доволі скандальною особистістю. За інформацією з журналістських розслідувань, до того як стати народним депутатом на хвилі Євромайдану, він був судимий за розбій. Крім того, за роки депутатства він дуже швидко значно розбагатів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x