Депутати Одеської облради безуспішно намагалися зняти з посади замголови Шкаровського

0 коментарів 24705 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зама голови Одеської облради Вадима Шкаровського знову намагалися відсторонити від посади. Відомий у регіоні представник ОПЗЖ на початку війни, у лютому 2022 року “відзначився” своїм висловлюванням щодо ТРО. Тоді він порівняв цю структуру з бандитами. Сьогодні депутати, які з літа намагаються ліквідувати його з керівного складу обласної ради, не змогли  набрати потрібної кількості голосів.


На сьогоднішній сесії намагалися усунути заступника голови обласної ради Вадима Шкаровського, але – безуспішно. Голосів не вистачило: “за” пропозицію проголосували 28 депутатів.

Значна частина депутатів облради закликають усунути Шкаровського ще з червня цього року.

Нагадаємо, Вадим Шкаровський на засіданні сесії у лютому цього року, коментуючи створення територіальної оборони, порівняв їх із «бандформуванням». Пізніше він вибачався перед представниками ТрО за свої слова. 

Заступником голови облради Вадима Шкаровського обрано у жовтні 2020 року. На той момент він вже був депутатом Одеської облради від партії “Опозиційна платформа – За життя”. З 2015 по 2020 роки був керівником фракції “Оппоблок”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x