В Кілійській громаді розпочався опалювальний сезон

0 коментарів 24489 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На території Кілійської громади офіційно розпочався опалювальний сезон з сьогоднішнього дня, 15 листопада. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконкому міської ради вранці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Зазначається, що необхідність запуску котлів обумовлена зниженням температури повітря і необхідністю підвищити температуру в приміщеннях освіти та охорони здоров’я та враховуючи норми санітарного регламенту для навчальних закладів.

Завершиться сезон тепла навесні, коли це буде дозволяти середня температура повітря.

Зазначимо, минулого року опалювальний сезон почався ще 1 листопада. Осінь цього року є більше теплою, а рішення про початок опалення приймають на основі температурних показників.

Додамо, що в населених пунктах громади немає централізованого опалення, тому опалювальний сезон стосується в основному закладів освіти, медицини та самоврядування.

Раніше “БІ” повідомляла, що Кілійська громада готова до старту опалювального сезону – необхідна кількість вугілля була закуплена, а дрова в заклади соціальної сфери постачають комунальники за результатами санітарної обробки дерев.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x