В Кілії організували підвезення питної води до багатоквартирних будинків

0 коментарів 22248 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії через повне знеструмлення зупинилася робота водогону і системи водовідведення. Нажаль, увімкнути їх за допомогою генераторів не є можливим, оскільки потрібно кілька дуже потужних пристроїв, тендер на закупівлю яких наразі триває. І якщо у приватному секторі у людей є запаси води в колодязях, то в квартирних будинках проблема значніша. 


Голова громади Вячеслав Чернявський повідомив, що воду вдалося повернути в мікрорайон СРЗ на дві години – з 13.30 до 15.30.

Щодо мікрорайону ПМК – з 9 години ранку біля магазину “Янтарний” (вулиця Торгова) стоїть водовозка, де можна набрати води.

“Запасайтеся водою, та економно її використовуйте”, – порадив міський голова.

Тим часом в місті почали вмикати електроенергію. Окремі лінії заструмили орієнтовно на дві години. За можливістю електроенергію будуть повертати хоча б на декілька годин всім абонентам.

Зазначимо, відключення енергії сталося через черговий вчорашній масований обстріл російською федерацією об’єктів критичної інфраструктури України. Це спровокувало екстренне зупинення енергоблоків на Рівненській, Південноукраїнській та Хмельницькій АЕС. Відключення стало рекордним – майже вся країна опинилася у повному блекауті. Енергетики роблять все можливе для найскорішого відновлення електропостачання. Тим часом росія готується завдати новий масований удар, оскільки відчуває свою поразку на полі боя та намагається хоча б якось показати свою силу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x