В Ізмаїлі сьогодні стартував опалювальний сезон – тепло поступово почали подавати одночасно всім споживачам

0 коментарів 18522 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 14 листопада, в Ізмаїлі стартував опалювальний сезон 2022-23 років. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Відповідне розпорядження було заздалегідь опубліковано на сайті мерії, а зранку понеділка почали надходити повідомлення від містян про теплі батареї.

Цьогоріч опалення запустили на два тижні пізніше, ніж у минулому сезоні. Але міська влада, як і кожного року, керувалася температурними показниками – ця осінь видалась теплішою за попередню.

У зв’язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря, зниженням температури в приміщеннях об’єктів соціальної сфери (шкільних, дошкільних навчальних закладах та закладах охорони здоров’я) до рівня нижчого, ніж встановлений законодавчими санітарними нормами мікроклімату в
приміщеннях, КП «ТМ ІЗМАЇЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» звернулося до виконкому щодо початку опалювального періоду 2022-2023 років. Виконком звернення розглянув і прийняв рішення про доцільність старту запуску саме 14 листопада.

Як повідомив міський голова Ізмаїлу Андрій Абрамченко, починаючи з сьогоднішнього дня всі котельні міста запущені і почали поступово подавати тепло до всіх абонентів – як до об’єктів соціальної інфраструктури, так і до всіх інших категорій споживачів.

Нагадаємо, виконком Ізмаїльської міської ради 28 вересня встановив нові тарифи на тепло, але поки в країні війна, платити ізмаїльчани будуть по-старому. В дію нові тарифи введуть тільки через 6 місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x