В Ізмаїлі прийматимуть лікарі-онкологи Одеського протипухлинного центру. Якого профилю фахівці приїдуть та коли їх очікувати

0 коментарів 30051 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На наступньому тижні, у четвер 24 листопада, в Ізмаїлі прийматимуть лікарі-онкологи Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру. Пацієнти у цей день можуть відвідати поліклінічне відділення Дунайської обласної лікарні, де відбудеться черговий прийом (раз на місяць). Для попереднього запису потрібно зателефонувати за номером кол-центру: 063 610 00 03. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ДОБ.


Черговий прийом в форматі виїзної консультативно-діагностичної служби в поліклінічному відділенні Дунайської обласної лікарні за адресою: м. Ізмаїл, вул. Портова, 11а (1-ий поверх) проведуть:

  • Завідувач відділення онкомамології – Сергій Володимирович Бондар;
  • Завідувач відділення онкогінекології – Олександр Іванович Марченко;
  • Завідувач відділення онкоурології – Сергій Олексійович Філіппов.

Запис на прийом ведеться за номером кол-центру Одеського протипухлинного центру 063 610 00 03 з 8.00 до 16.00.

Проєкт скринінгу (обстеження) населення Одеської області за найбільш вразливими напрямками – онкогінекологія, онкоурологія, мамологія реалізується за ініціативи Голови Одеської обласної ради Григорія Віталійовича Діденко та Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x