В Ізмаїльському університеті готують професійних логопедів – ці фахівці нині дуже затребувані

0 коментарів 20277 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


14 листопада світова спільнота відзначала Міжнародний день логопеда. В Ізмаїльському державному гуманітарному університеті, де готують відповідних професійних спеціалістів, цю подію також не оминули увагою і організували з цього приводу цікавий захід. У студії логопедичної та психологічної допомоги «Розмовляйко» відбулася зустріч із дітьми з ООП та їхніми батьками.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію викладача кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти Анастасії Каплієнко.

Захід організували викладачі кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти та студенти педагогічного факультету спеціальності “016 Спеціальна освіта (логопедія). Інклюзивна освіта (13, 23, 33, 43 групи)”.

«Для нас надзвичайно важливо, що на базі нашого університету здійснюється професійна  підготовка таких затребуваних конкурентоздатних фахівців. І я сподіваюся, що ми зможемо вдосконалити не тільки матеріально-технічну базу, але й впроваджувати інноваційні розробки у професійну  підготовку логопедів,  а також збільшимо ліцензійний обсяг, тому що ця професія є затребуваною у нашому регіоні», – зазначив ректор ІДГУ Ярослав Кічук.

«Ви будете завжди у тренді, тому що найцінніше в державі, у родині – це діти. Звісно, дорослі дбають про те, щоб дитина була здоровою, усміхненою, а ви маєте такий потенціал – допомогти у цьому», – привітала зі святом майбутніх учителів-логопедів декан педагогічного факультету ІДГУ Надія Кічук.

Здобувачі вищої освіти підготували презентацію професії «вчитель-логопед», розповіли про корекційно- розвиткові послуги, які надаються в студії «Розмовляйко», та провели логопедичні ігри та вправи. Дітки із задоволенням виконували веселу руханку, артикуляційну гімнастику, пальчикову гімнастику.

«Ми дуже задоволені заняттями у логопедичній студії. Одразу дитина пішла на контакт з педагогами, їй дуже подобається», – дякує мама Сергійка.

Дитячий центр «Равлик», Студія логопедичної та психологічної підтримки відкрита для всіх діточок. Їх можно знайти за адресою: м. Ізмаїл, вул. Рєпіна, 12.

В Ізмаїльському університеті готують професійних логопедів - ці фахівці нині дуже затребувані

В Ізмаїльському університеті готують професійних логопедів - ці фахівці нині дуже затребувані

В Ізмаїльському університеті готують професійних логопедів - ці фахівці нині дуже затребувані

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x