В Ізмаїлі поступово з’являється вода та світло. Околиці отримали блага цивілізації, центр міста ще тимчасово залишається знеструмленим

0 коментарів 15228 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі поступово з’являється світло та вода. Деякі райони міста (Центральний ринок, Консервний) вже отримали електроенергію та центральне водопостачання. Центр міста (площа Миру) та багато інших досі залишаються без благ цивілізації. Після полудня Андрій Абрамченко розмістив оперативне повідомлення у соцмережі, де заявив, що Ізмаїл залишається без світла та тепла. Мер закликав громадян зберігати спокій та пояснив, де зараз можна вирішити насущні проблеми.


Читачі БІ повідомляють, що світло та вода з’явилися біля 13 години. Зараз водо- та електро-постачання відновлено на Центральному ринку та на довколишніх вулицях у приватному секторі. Світло та вода також є на більший частині мікрорайону Южний.

Годину тому міський голова Андрій Абрамченко розмістив повідомлення у соцмережі, де повідомив, що Ізмаїл залишається без світла та тепла (більша його частина – ред). 

“Шановні мешканці Ізмаїла та гості міста! Після вчорашнього масованого ракетного удару агресора знову постраждала енергетична система всієї країни. Місто залишається без світла. Резервними генераторами забезпечується енерго- та теплопостачання Ізмаїльської міської лікарні та Ізмаїльського перинатального центра, а також водопостачання та водовідведення всього міста”, – написав Андрій Абрамченко.

Щодо централізованого теплопостачання мешканцям багатоквартирних житлових будинків, то воно буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі.

“В Ізмаїлі функціонують Пункти Незламності – у пожежних частинах ДСНС (вул.Толбухіна, 19, та вул.Придунайська, 445), а також за адресою вул.Адмірала Холостякова, 79 (художня школа)”, – нагадав мер.

Як розповів Андрій Абрамченко, в цілодобовому режимі працюють мобільні теплопункти (багатоквартирні житлові будинки на вул.Бадаєва Павла (Бадаєва), 2 – 2/1, вул.Придунайська (Нахімова), 125, 373, 403/1, 425-427,  284/1 (біля девʼятиповерхового житлового будинку), біля ДУЗ «Світлячок», вул.Ціолковського, 2 – 2/1), а також стаціонарні пункти обігріву (вул.Перекопської дивізії, 3-а, пр.Миру, 7-а, (бойлерна № 2), вул.Клушина, 7-а, (бойлерна № 3), пр.Миру, 14/1, вул.Івана Франка, 5 та 22, (бойлерна № 4), вул.Поперечна, 3, (бойлерна № 6), вул.Михайлівська, 25, (бойлерна № 7), вул.Клушина, 4-а, (бойлерна № 8 ), вул.Михайлівська, 10-а, (бойлерна № 9), вул.Фанагорійська, 13.

В Пунктах Незламності, мобільних теплопунктах та стаціонарних пунктах обігріву можна закипʼятити воду, підзарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої.

Енергопостачання всіх обʼєктів забезпечується резервними генераторами.

Міський транспорт працює у штатному режимі, як і магазини, аптеки та автозаправні станції (за наявності у них генераторів).

“Наразі по всій Україні енергетики посилено працюють над тим, щоб відновити енергопостачання, щоб повернути тепло до домівок. Проте і ми можемо зробити свій вагомий внесок в енергетичну перемогу – за появи електроенергії економно вмикати електроприлади, не застосовувати одночасо декілька електроприладів, зменшити використання енергоємних приладів. Спільними зусиллями ми подолаємо цю тимчасову кризу! І ворогу нас не здолати! Зберігаймо спокій! Разом – до Перемоги!”, – підкреслив Абрамченко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x