У Відділі освіти Болградщини розповіли, як школи та садки працюють в умовах відключення електроенергії

0 коментарів 26001 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Заступниця начальника Відділу освіти Болградської міської ради Алла Оріховська розповіла, як влаштована робота освітніх закладів в умовах відсутності світла. За її словами, процес навчання відбувається у звичайному режимі, передає “Бессарабія INFORM”.


В школах тепло. Котли були запущени ще до масових відключень.

«В усіх закладах освіти Болградської громади ще до «блекауту» були запущені системи опалення. Але про умови роботи цих установ можу говорити лише на сьогодні, оскільки ситуація змінюється щодня.
Станом на 25 листопада, всі 13 закладів освіти працюють у звичайному режимі. З них сім об’єктів працюють у очному режимі. Це – п’ять дошкільних закладів у селах Залізничне, Виноградівка, Оксамитне, дитсадки №5, №8 у Болграді, а також Залізничненський та Оксамитненський ліцеї. За змішаною формою (очно та дистанційно) працюють дві установи – опорний Болградський ліцей та Виноградівський ліцей. На дистанційному навчанні у нас Владиченський, Табаківський ліцей та Болградський ліцей №3. Також сьогодні повністю на дистанційне навчання перейшов Болградський ліцей №2, оскільки там виникла проблема із системою опалення, яка найближчими днями буде усунена. У всіх 13 закладах освіти громади на сьогодні є світло, тепло, вода і зв’язок», – зазначила Алла Оріховська.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x