«Трояндове королівство» з Одеської області збирає кошти на ЗСУ, продаючи нетрадиційну каву

0 коментарів 23760 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Трояндове Одеської області під час благодійного фестивалю «Пісні нескорених сердець» презентували фірмову каву «Трояндова феєрія» з додаванням оригінального лікеру. Кошти передали на потерби ЗСУ. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на керівницю проєкту трояндового парку села Альону Шихалієву.


«Метою нашого фестивалю був збір коштів для ЗСУ. Під час заходу ми організували благодійний кафетерій Dobrokava&Desert, у якому продавали десерти та напої з троянд. Серед позицій була і фірмова кава «Трояндова феєрія» — кава з додаванням трояндового лікеру», — зазначає Шихалієва.

Після перемоги у всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2022» Трояндове отримало грошовий грант на реалізацію проєкту «Трояндове королівство» від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

«Троянди є родзинкою нашого села — вони ростуть усюди, і багато хто переробляє пелюстки цих квітів. Саме тому маленькими кроками ми йдемо до великої мети — створення великого трояндового парку в селі з усіма атракціями. За грантові кошти ми вже закупили термопрес для сублімації продукції, кавоварку та ноутбук», — додає керівниця проєкту.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x