Ренійський Водоканал купить два потужні генератори: на придбання обладнання з бюджету громади виділили 3,6 млн гривень

0 коментарів 21114 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З бюджету Ренійської громади виділено 3,6 млн. грн. на закупівлю двох потужних генераторів для КП «Водоканал». Про це повідомляє видання Рені-Одеса.


Один генератор потужністю 110 кВт буде встановлений на станції першого підйому, генератор потужністю 72 кВт – на станції другого підйому, звідки вода подається безпосередньо на місто, – розповів директор КП «Водоканал» Валерій Оніщенко. – Це обладнання буде задіяне для забезпечення міста Рені водою у разі тривалого вимкнення електроенергії.

Керівник комунального підприємства також зазначив, що ці генератори не працюватимуть цілодобово, оскільки собівартість води стане дуже високою.

“Але ми зможемо у періоди тривалих відключень електроенергії, до яких треба бути готовими, запускати генератори на кілька годин – щоб мешканці багатоповерхових будинків встигли зробити запаси води.

За словами Оніщенко, для проведення тендерної процедури та закупівлі генераторів знадобиться деякий час, тому всі мешканці мають постійно робити запаси води.

Директор Водоканалу закликав мешканців приватного сектору Рені наскільки можна заповнювати водою  різні ємності. Те саме необхідно робити і жителям сіл громади, коли при появі електроенергії запускаються насоси на свердловинах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x