Понад 25 000 переселенців в Одеській області отримають грошову допомогу від ООН

0 коментарів 17145 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Переселенці, які мешкають на території Одеської області, отримають грошову допомогу. ООН надасть фінансування для понад 25000 осіб, які постраждали від конфлікту або є ВПО. Про це повідомляє заступник начальника Одеської ОВА Роман Григоришин.


Одеська область продовжує приймати та розміщати внутрішньо переміщених осіб. Тому обласна військова адміністрація спільно із Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні та організаціями-партнерами продовжують роботу щодо залучення гуманітарної допомоги для створення комфортних умов людям, що вимушено покинули свої домівки.

Сьогодні І-й заступник Начальника Одеської ОВА Борис Волошенков провів зустріч з головою Саб-офісу правління Верховного комісара ООН Мішель Альфаро в рамках якої обговорили надання подальшої допомоги та поточний стан реалізації програм УВКБ ООН в Одеській області. Долучилися до зустрічі та обговорення потреб Одещини заступники Начальника ОВА Ігор Ткачук та Роман Григоришин і директор Департаменту соціальної та сімейної політики Тетяна Демент’єва, які подякували за вже надану допомогу та пророблену роботу в області.

Голова Саб-офісу правління Верховного комісара ООН Мішель Альфаро надала інформацію щодо забезпечення комплектами будівельних матеріалів та засобів для ремонту постраждалим сім’ям, будівлі яких пошкоджені в наслідок ракетних ударів. Окрім цього повідомила, що видано непродовольчі товари – ковдри, покривала, постільна білизна, матраци та кухонні набори сім’ям внутрішньо переміщених осіб.

Також за її словами УВКБ ООН готова надати грошову допомогу понад 25 000 осіб, які постраждали від конфлікту або є ВПО і мешкають на території Одеської області.

Сторони домовились підписати меморандуму про взаєморозуміння між Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців та Одеською обласною військовою адміністрацією.

Понад 25 000 переселенців в Одеській області отримають грошову допомогу від ООН

Понад 25 000 переселенців в Одеській області отримають грошову допомогу від ООН

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x