Помер колишній народний депутат України Юрій Кармазін, який за часів Януковича допомагав відстоювати порти Бессарабії

0 коментарів 29808 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні на 66-му році життя, помер колишній народний депутат кількох скликань Верховної Ради, кандидат у Президенти України під час виборів у 1999 році Юрій Кармазін. Відповідне повідомлення опубліковано на особистій сторінці політика у Facebook.


“Сьогодні о 10:00 перестало битися серце Юрія Анатолійовича Кармазіна, люблячого батька, чоловіка, людини, яка вкладала душу в майбутнє країни, але серце його завжди належало лише родині. На жаль, воно перестало битися. Сім’я втратила частину себе, а країна її творця”, — сказано в опублікованій заяві.

Кармазін довгий час працював в Одесі. Зокрема, був прокурором Приморського району міста. Пізніше працював суддею Одеського обласного суду.

Кармазін був народним депутатом Верховної Ради ІІ, ІІІ, IV і VI скликань.

Варто підкреслити, що у 2012 році Юрій Кармазін разом з Олександром Дубовим відстоював порти Бессарабії.

У різні роки Юрій Кармазін входив до фракцій “Громада”, “Солідарність”, “Наша Україна”, “Наша Україна – Народна самооборона”.

До Верховної Ради політик працював у прокуратурі та суді. У період з 1980 по 1985 рік — обіймав посади помічника та заступника прокурора. Наступні сім років Юрій Кармазін працював на посаді прокурора Приморського району Одеси.

Після виходу з прокуратури протягом двох років юрист працював суддею в Одеському обласному суді.

У 1993 році Юрій Кармазін був удостоєний державної нагороди “Заслужений юрист України”.  У травні 2018 року Юрія Кармазіна обрали так званим “гетьманом козацтва всієї України”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x