Від громадських робіт до позбавлення волі: яке покарання загрожує мисливцю, який підстрелив 13-річну дівчинку

0 коментарів 20520 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини поранення з вогнепальної зброї 13-річної жительки Ширяївської громади, яке з необережності скоїв мисливець, який цілився у лисицю. Наразі життю дівчини нічого не загрожує – вона вже вдома. 


Нагадаємо, трагедія ледь не сталася вчора, 7 листопада.

Правоохоронці з’ясували, що коли дівчинка їхала на велосипеді дорогою додому, в неї зрикошетили дроби від двоствольної мисливської рушниці, з якої чоловік, що живе за 20 метрів від дороги, поцілив у лисицю, яка пробралася на його присадибну ділянку по домашню птицю.

Дитині діагностували вогнепальне проникаюче поранення правої гомілки й непроникаючі поранення лівої гомілки та черевної порожнини.

Зброю в мисливця вилучили, вона зареєстрована. До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває слідство.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x