Нардеп Тищенко заявив про нібито затримання директора Ізмаїльського порту. Керівництво порту спростовує цю інформацію

0 коментарів 43227 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Народний депутат України Микола Тищенко на свої сторінці у Фейсбук опублікував скандальну заяву про нібито затримання співробітниками ДБР директора ДП “ІЗМ МТП” Андрія Єрохіна та його заступника Юрія Власенка. Адміністрація порту не забарилась з коментарем – там спростували оприлюднену парламентарієм інформацію і заявили, що вона не відповідає дійсності. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


“Днями в порту Ізмаїл співробітниками ДБР було затримано директора порту Андрія Єрохіна та його першого заступника Юрія Власенка. Для отримання неправомірних коштів, користуючись своїм службовим становищем, посадовці змушували підприємців укладати договори з пов’язаними з посадовцями компаніями. У разі відмови заключати договір з такими компаніями, створювали штучні перешкоди у здійсненні господарської діяльності підприємців, що призводило до збитків у діяльності підприємців. А в наслідок — несплачування податків у військовий бюджет”, – написав Тищенко, додавши до посту світлини нібито з затримання посадовців.

Адміністрація ДП “ІЗМ МТП” відреагувала на скандальну заяву нардепа так:

“Шановні колеги та партнери! Готуємо офіційну заяву щодо інформації про нібито затримання співробітниками ДБР директора ДП “ІЗМ МТП” Андрія Єрохіна та його заступника Юрія Власенка. Якщо коротко – вона не відповідає дійсності. Детальніше – згодом. Але звертаємо вашу увагу, що фотографії, опубліковані в цих провокаційних постах, взято із нещодавнього повідомлення ДБР щодо затримання посадовців, які видають фітосанітарні сертифікати та інші дозвільні документи, то ж до нас вони не мають жодного відношення. Працюємо – не панікуємо!”.

Пізніше Тищенко доповнив свій пост, написавши, що інформація про затримання директора Ізмаїльського порту та його заступника надійшла на депутатську скриньку і він не знає фейк це чи ні. Він заявив, що робоча депутатська група прийняла рішення негайно перевірити в цілому роботу порту.

Нардеп Тищенко заявив про нібито затримання директора Ізмаїльського порту. Керівництво порту спростовує цю інформацію Нардеп Тищенко заявив про нібито затримання директора Ізмаїльського порту. Керівництво порту спростовує цю інформацію Нардеп Тищенко заявив про нібито затримання директора Ізмаїльського порту. Керівництво порту спростовує цю інформацію

Нардеп Тищенко заявив про нібито затримання директора Ізмаїльського порту. Керівництво порту спростовує цю інформацію

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x