Моторошне вбивство сім’ї в Одеській області: чоловіка забили до смерті кулаками, дружину – зарізали скальпелем

0 коментарів 906039 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вбивство цивільної подружньої пари сталося у селі Нерубайське Одеського району. Вранці 12 листопада тіла жінки та чоловіка віком 39-ти та 56-ти років виявив за місцем їхнього мешкання односелець і викликав медиків та поліцейських. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію обласного ГУНП. 


Правоохоронці встановили, що у вбитих напередодні ввечері був їхній знайомий з сусіднього села. Між чоловіками в ході розмови раптово виник конфлікт, і гість накинувся на господаря домоволодіння з кулаками й забив його до смерті.

Помітивши, що прокинулася співмешканка потерпілого і стала свідком його звірячого вчинку, зловмисник пішов до жінки і порізав її скальпелем, який знайшов у будинку. Від отриманих травм вона теж померла.

Після скоєного, чоловік покинув місце злочину.

З місця події поліцейські  вилучили скальпель та інші речі, важливі для слідства, а за кілька годин встановили та затримали і самого фігуранта, який перебував у себе  вдома в сусідньому селі. У чоловіка вилучили одяг та взуття з біологічними слідами. Усі речові докази правоохоронці скерували на експертизу.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто в умисному вбивстві двох людей. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням. На час досудового розслідування підозрюваного помістили під варту», – зазначив т.в.о. начальника слідчого відділу відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 Олег Шпитко.

Моторошне вбивство сім'ї в Одеській області: чоловіка забили до смерті кулаками, дружину - зарізали скальпелем

Моторошне вбивство сім'ї в Одеській області: чоловіка забили до смерті кулаками, дружину - зарізали скальпелем


Якщо ви стали свідком ДТП або іншої події, надсилайте нам фото або відео на електронну пошту або у телеграм бот. За ексклюзивні та цікаві матеріали ми заплатимо реальні гроші. Подробиці тут.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x