Мешканці Болградської громади власноруч робили критично зруйновану дорогу, оскільки “сподіватися ні на кого”

0 коментарів 27027 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Негайних заходів потребувала дорога протяжністю 17 кілометрів від Виноградівки до Владиченя, рух якою неможливий ні автобусом, ні легковим автомобілем. Зневірившись у її ремонті найближчим часом, місцеві мешканці села Владичень, які вимушені користуватися проїжджою частиною, як і минулого року власноруч взялися за її порятунок. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Болградську міську раду.


Небайдужі об’єдналися з кількома підприємствами та зробили підсипку ям, що більш-менш забезпечує проїжджаємість. Зазначимо, за один день вдалося таким чином підсипати ями на дорозі протяжністю 15 км!

Активним мешканцям Владиченя та владі Болграду подякувала староста села.

«Хочу подякувати за підтримку Болградському міському голові Сергію Гавриловичу Димитрієву за підтримку цієї ініціативи. Окрема вдячність – за виділену техніку та виконану роботу – директору КП «Горводоканал» Анатолію Ільченку та його робітникам, керівництву СВК “Прогрес Владичень”, СФК «ГіК» за виділену техніку та паливо, підприємству «Герюш» села Виноградівка – за паливо. І, звичайно, моя безмірна подяка небайдужим мешканцям села Владичень, які у свій вихідний день вийшли та зробили підсипку ям на дорозі, щоб усім було зручніше їхати нею. Кожен з вас зробив великий внесок, і всі разом ми зробили хорошу справу. Якими б сильними ми не були, але підтримка збільшує наші сили! Вона, як ковток свіжого повітря, коли навалюються труднощі та не дають дихати! Тоді ми всі об’єднуємось і робимо справи. Велике дякую всім і кожному особисто за виконану роботу», – зазначила староста села Владичень Марія Ігнатова.

За словами пані Марії, на наступних вихідних планується підсипка двох кілометрів, які залишилися.

“Звичайно, кардинально такий підхід проблему стану дороги Владичень-Виноградівка не вирішує, але принаймні не посилює її”, – зазначили у міській раді.

Мешканці Болградської громади власноруч робили критично зруйновану дорогу, оскільки "сподіватися ні на кого"

Мешканці Болградської громади власноруч робили критично зруйновану дорогу, оскільки "сподіватися ні на кого"

Мешканці Болградської громади власноруч робили критично зруйновану дорогу, оскільки "сподіватися ні на кого"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x