Закон про державний бюджет на 2023 рік: коли приймуть та куди підуть гроші

2 коментаря 34074 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Закон про державний бюджет на 2023 рік буде прийнятий Верховною радою в першому читанні вже найближчим часом – на наступному тижні. Бюджет в цьому році буде розглянутий за спрощеною процедурою. Основними статтями витрат країни стануть армія, соціальні потреби та програми відновлення економіки та інфраструктури. Про це повідомив голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в ефірі телемарафону.


За його словами, в ніч на 2 жовтня закінчилися строки подачі поправок до законопроекту, їх кількість назвати важко, але у зв’язку із ситуацією в країні зрозуміло, що їх буде менше.

“Гроші йдуть на армію, “соціалку” і на ті програми з відновлення нашої інфраструктури та економіки, які передбачаються бюджетом. Предмету для дискусій немає, саме тому цього року держбюджет буде розглянутий за спрощеною процедурою. Вже наступного тижня ми очікуємо його прийняття його в першому читанні”, – розповів Гетманцев.

Нагадаємо, що 21 вересня у Верховній раді відбулася презентація проекту державного бюджету України на 2023 рік.

Додамо, раніше Кабінет міністрів схвалив проєкт бюджету на 2023 рік, з якого 50% з усіх коштів планують виділити на безпеку та оборону.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Средства на полировку зада памятника Якатярине блядиной, ой пардон, ВЯликой – не предусмотрены?! Бендеры!!! Буду жаловаца в Тирасполь :(((((( А ведь еще коня обещали…

Геннадий Труханов
Геннадий Труханов
1 год назад

Коня, рублядь, к памятнику можем приделать – братья выделили рублей на бронзу. Только бронза проебалась, деньги рассосались, так что коня Катьке – разве что из папье-маше или картона, но уже к весне, как раз будет чем заняться зимой, если братья зимовку мне не разъебут… Но учти, что для картонного коня нужен навес, и желательно не из картона и не из папье-маше – размокнет же ж оъ дождя и сырости! Тут уж средств точно не фатит, так что можем назначить лишь ОТВЕТСТВЕННОГО под залог родной избушки, например – тебя, рублядь! Только не коси и не убегай в Монголию диких ослов-куланов русским языком ублажать, как твои сородичи!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x