Ще один “жест доброї волі”: Міноборони РФ підтвердило втрату Лимана

3 коментаря 29187 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Міністерстві оборони РФ підтвердили втрату російськими військами Лимана Донецької області та заявили, що українські військові продовжують наступ на Донбасі. 


Про це йдеться у повідомленні російського пропагандистського агентства ТАСС, передає “Бессарбiя INFORM”.

“У зв’язку зі створенням загрози оточення союзні війська були відведені з Лимана на вигідніші рубежі”, — заявили у російському Міноборони.

У відомстві також визнали, що українські військові мають значну перевагу в силах і продовжують наступ на Лиманському напрямі.

Визволення Лимана також прокоментував президент Володимир Зеленський.

“Росія влаштувала фарс на Донбасі, який хотіла подати як нібито “референдум”. Щось зображали, водили автоматників по будинках, носили папірці, пропагандисти все це знімали в тій частині Донбасу, яку вони контролювали. А зараз там український прапор.

За цей тиждень українських прапорів на Донбасі стало більше. Ще за тиждень стане ще більше. А що ж тоді псевдореферендум? Це що, дві якісь Донецькі області, два селища Ямпіль Донецької області чи два селища Торське? (про звільнення селища Торське ще офіційно не повідомлялося – ред.)

Український рух буде продовжуватися, український прапор вже в Лимані Донецької області. Там ще тривають бойові дії, але там вже немає й сліду від якогось псевдореферендуму. Для України це логічно, а для ворога таких “нестыковочек” буде все більше і більше”, – заявив Президент.

Вiдмiтимо, що Лиман використовувався росіянами, наряду з Ізюмом, як один з опорних пунктів для атаки на Слов’янськ. Взявши під контроль Лиман, Збройні Сили України також матимуть можливість тримати під вогневим контролем дорогу зі Сватового до Кремінної, яка є важливою для постачання російського угрупування в південно-західному секторі Луганської області.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

:)) свиньи всё просрали:)))))) но лиман- это ж пЭрЭмоХА-ХА-ХА:))))))) да роготвари обосцатые! Отродие бЕндеро-сатаниско-нацистско-фашистское!

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Ха-ха-ха, забавно наблюдать, как пидорублядь тут горит пердаком, пока ее братьев-пидороссов, не успевших съебаться из Лимана – ОТСТРЕЛИВАЮТ, КАК ШЕЛУДИВЫХ ПСОВ!!! И ЭТО ПРАВИЛЬНО!!! 😉 🙂 Тебя? тоже сие??? ждет??, курвино? отродье? рублевое? 😀

Николай
Николай
1 год назад

Ума на копейку

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x