“Закінчиться війна, … хочу зніматися у Голлівуді” – як телеведучий, актор та ресторатор з Одеси став військовим та про що мріє

3 коментаря 38529 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відомий в мирному житті в Одесі телеведучий, актор та ресторатор Даніель Салем наразі служить на півдні України та з побратимами деокуповує Херсонщину. Чому пішов на фронт, як підтримує свою донечку та що планує на майбутнє військовий розповів кореспондентам Суспільного.


Даніель Салем — військовий сил спеціальних операцій. У перший день повномасштабної війни він став на захист рідного міста. 28 березня чоловік вирушив до Миколаєва для того, щоб відвезти волонтерський вантаж, а потім піти до зони бойових дій.

“Був волонтерський вантаж, який я хотів віддати на 28 бригаду і я хотів поговорити з Кімом. Ми передали волонтерський вантаж, і зранку 28 березня я на передовій. Нас побили касетними снарядами”, — розповів військовий.

Підрозділ, в якому служить Даніель, неодноразово потрапляв під обстріл. Інколи бої йшли на відстані 10 метрів.

“Був, коли нас усіх поранили, у мене була контузія, це було навіть важче, ніж я зловив кулю в бронік – це був інший день, це не було так важко, коли я отримав контузію. Контузія для людини – це як втратити орієнтир, як в тумані, тебе нудить, ти не можеш сказати нічого”, — пригадує чоловік.

Коли ж військового відправляють додому, він збирає гуманітарні вантажі, організовує акції по збору коштів для ЗСУ та записує інтерв’ю з бійцями:

“Це перетворюється у круту роботу, найкраща робота у світі. Спочатку, коли ти потрапив на нову роботу, розказуєш це всім. А зараз, я на своєму місці, я роблю те, що подобається. Напевно, завтра я буду мертвим, але я буду знати, що хлопці, які біля мене зробили все, щоби захищати свою країну”.

“Нічого так не робить твій день кращим, як смерть русака. Краще ніж кава, краще ніж усе. Русня, дякую, за те, що ви робите наш день краще, коли ви вмираєте”, — ділиться емоціями військовослужбовець.

Найбільше Даніель хвилюється за семирічну доньку Санту-Луну, яка залишила країну, через небезпеку:

“Я намагаюсь з нею розмовляти не у військовій формі, вона хвилюється, вона не хоче питати, де я, вона дуже чутлива людина. Вона завжди запитує мене, коли там Путін вмре. Вона попросила мене бронежилет їй зробити. Вона хоче бути як я”.

Разом з побратимами він планує дійти до Херсона, а також встановити український прапор в Криму, а згодом – як український актор грати в кіно.

“Закінчиться війна, я стану повноцінним актором, я хочу зніматися в кіно, я хочу зніматися для “Нетфліксу”, хочу зніматися у Голлівуді. Після перемоги, я думаю, ми всі обіймемося, я дуже хочу обійнятися з побратимами. Я подзвоню доньці і скажу по відео, якщо буде зв’язок: “Моя кров, ми перемогли”.

"Закінчиться війна, ... хочу зніматися у Голлівуді" - як телеведучий, актор та ресторатор з Одеси став військовим та про що мріє

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Сибирь, метла – снег убирать. Будешь там сниматься – в главной роли:)))))

ОФО
ОФО
1 год назад

Будешь сниматься в ХУЙливуде, если дотянешь.

ОФО
ОФО
1 год назад

Не, ну а че – весь мой “род” пидоросский там уже обретается – в хуйливуде! А вы че, не руccкие? Даже ты, рюблядь?

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x