Через 3,5 місяці після руйнування ворожою ракетою: мешканцям розбомбленого будинку в Сергіївці привезли будівельні матеріали

2 коментаря 17064 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканцям будинку за адресою вул. Чорноморська, 23, що у Селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району, надали матеріальну допомогу у вигляді будівельних матеріалів для відновлення своїх осель. Нарешті, через три з половиною місяці після того, як у будівлю влучила російська ракета та зруйнувала частину будинку, люди, які не мали змоги зробити ремонт за власні кошти, почнуть відновлювальні роботи.


За словами  Сергіївського селищного голови Анатолія Чередниченка, ця допомога була надана для осіб, які не мають іншого житла, та на період зимового часу залишаються у своїх квартирах, а також тим людям, чиє помешкання підлягає відновленню з невеликими затратами, та не потребує складних будівельних робіт.
Саме це передбачає “Комплексна цільова програма з ліквідації наслідків спричинених зброєною агресією рф”, прийнята на сесії сільради.
“На виконання цієї програми виконавчим комітетом Сергіївської селищної ради було прийнято декілька рішень, відповідно до яких перші 15 осіб отримують матеріальну допомогу у вигляді будівельних матеріалів, враховуючи їх прохання та побажання, викладені в заявах про відновлення житла. Рішення виконкому були прийняті ще в минулому місяці, але утримувалася оплата казначейства, тому видачу було проведено тільки в теперішній час”, – повідомив очільник громади на своїй сторінці у Фейсбук.

Як зазначив Анатолій Чередниченко, мешканці, які отримали допомогу, мають можливість відновити свої помешкання виданими будівельними матеріалами, або власними силами, або (у разі відсутності такої можливості) за допомоги спеціально створеної будівельної дільниці, та за рахунок місцевого бюджету, який передбачений прийнятою програмою. Окремо варто підкреслити, що ця процедура проходить в порядку черги.

“Слід зазначити, що можливості комплексної програми обмежені: ОСНОВНЕ ФІНАНСУВАННЯ НА ВІДНОВЛЕННЯ ЖИТЛА ОЧІКУЄТЬСЯ ЗА РАХУНОК ОБЛАСНОГО, ДЕРЖАВНОГО, ТА ІНШИХ ДЖЕРЕЛ ФІНАНСУВАННЯ”, – констатував мер Сергіївки (орфографію оригіналу збережено).

Через 3,5 місяці після руйнування ворожою ракетою: мешканцям розбомбленого будинку в Сергіївці привезли будівельні матеріали

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Как шустро – всего 3,5 месяца и а-ля-оп! Пару мешков цемента и то ШПЦ – 400, а не ПЦ-500 – отстой короче:)))

рубль
рубль
1 год назад

Вот, мне за мою голубятню придет страховка – от ростовской фирмы “Застра-хуй пидоросса застрахуй-хуй-хуй”!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x