З миру по нитці – і буде сорочка: маленькі ізмаїльці донатять гроші зі своїх “скарбничок” для ЗСУ

5 коментарів 23679 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Учні Ізмаїльської гімназії №9 долучилися до акції “Смілива гривня”, яка була оголошена Національним банком України. Тепер “мобілізовані” монети ізмаїльських діточок запрацюють, щоб воїни ЗСУ мали ще більше підтримки, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Акція “Смілива гривня” – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. З 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної ініціативи, щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

Згідно даних Нацбанку, зараз у країні 14 мільярдів монет, які можуть перетворитися на потужну зброю та посилити нашу армію.

“Ці монети можуть стати дронами, танками та ракетами. Тому Національний банк України разом із партнерами оголосив мобілізацію монет”, наголошують у НБУ.

Українців призивають приносити свої монети у відділення Ощадбанку та ПУМБу. Касири банків залюбки їх мобілізують та направлять на спецрахунок НБУ. А НБУ – відправить монети на фронт на допомогу нашим воїнам.

У межах акції “Смілива гривня” можна здавати монети, які перебувають в обігу. Це – розмінні монети 10 та 50 копійок та монети номіналом 1, 2, 5, та 10 гривень. Банкноти в межах акції також приймають.

З миру по нитці - і буде сорочка: маленькі ізмаїльці донатять гроші зі своїх "скарбничок" для ЗСУ

З миру по нитці - і буде сорочка: маленькі ізмаїльці донатять гроші зі своїх "скарбничок" для ЗСУ

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

О! Уже у детишек – бЕндеройдно-нацистские оккупанты – деньги тырят! Мрази!

рубль
рубль
1 год назад

То ли дело мы – с “разговорами о важном” в школах рюсских ебеней – там под “шумок” можно и помощь рУбятам… “просить”! Ведь в рюсских школах можно – значит “нужно”!!! :))))))

ОФО
ОФО
1 год назад

Однозначно будет рубашка, только усмирительная, желательно ещё и намордник, для этих бешеных собак, брызжущих своей слюной ядовитой и вечно желающих всех покусать и заразить бешенством.

ОФО
ОФО
1 год назад

« С миру , по нитке. Голому рубашка.» Так звучит оригинал. Это кого, вы бесы, голосракими обозвали? Хула и поклёп. Будем жаловаться.

ОФО
ОФО
1 год назад

А жаловаться будем в ЕСП4!!! Стоп, пачаму мою pязанскую харю туда не впускают, буду жаловаца тогда кaдыыыырочке:))))))))

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x