Як збираються вирішувати проблему питної воді у Кілійській громаді та “транспортне” питання

0 коментарів 32697 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Влада Ізмаїльського району навідалася у Кілійську громаду, де обговорили головні проблеми –  водопостачання та транспортного сполучення. Вирішили, що робити для забеспечення населення питною водою та визначили, коли стане можливий капремонт доріг. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську РД(В)А.


В селі Ліски Кіліійської територіальної громади з мешканцями обговорили питання водопостачання та транспортного сполучення. Як зазначають лісківці, для технічних потреб вони використовують дунайську воду та ту, що подається двічі на день комунальним підприємством «Світло», а питної води в селі взагалі немає.

“Будемо невідкладно вирішувати це питання, скоріш за все, шляхом встановлення системи для очищення технічної води до стану питної”, – кажуть в РВА.

Щодо транспортного сполучення, то без поліпшення стану дорожнього полотна ця проблема не вирішеться. В умовах воєнного стану капітальний ремонт доріг неможливий, проте шукатимуться способи все ж покращити стан полотна і запустити автобусне сполучення.

В місті Кілія з головою Кілійської громади В‘ячеславом Чернявським обговорили обладнання пунктів обігріву, оснащення критичних об’єктів інфраструктури генераторами на випадок аварійного чи стабілізаційного вимкнення електроенергіі, а також поточні питання сфери охорони здоров‘я.

Як збираються вирішувати проблему питної воді у Кілійській громаді та "транспортне" питання

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x