Влада Ізмаїльського району перевірила стан розчищення каналів та місця пожеж у Дунайському біосферному заповіднику

0 коментарів 23679 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі продовжується розчищення каналів. Безупинно проводяться роботи на каналах Міжколгоспний та Громадський, які днями проінспектувала відповідна комісія з керівництва району. Також були оглянуті місця пожеж на території Дунайського біосферного заповідника, на яких зараз де-не-де спостерігається тління. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську РД(В)А.


Днями начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев разом з головою Ізмаїльської районної ради Василем Антонюком та заступником голови Ізмаїльської районної військової адміністрації Сергієм Продановим провели ряд робочих зустрічей у ході поїздки по району. Серед них було питання розчищення каналів, яке обговорили з директором Дунайського біосферного заповідника НАН України Олександром Волошкевичем. Оглянули канали Парапорський, Тупіковий, Міжколгоспний та шлюз, який поєднує між собою останні два.

Обговорили причини та оглянули місця пожеж на території Дунайського біосферного заповідника. Зараз за осередками тління спостерігають працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та самого заповідника. Зазначу, що загроза розповсюдження пожежі на населені пункти, рисові чекі, які відгороджені каналами та де проведено оранку, наразі відсутня.

Очільник району Родіон Абашев ознайомився з ходом робіт по розчищенню каналів Міжколгоспний та Громадський, які проводяться безупинно.

Праця в данному напрямку продовжується.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x