Вимагав з військового гроші за безкоштовну операцію: в Одесі викрили “підприємливого” лікаря

0 коментарів 33453 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лікаря одеського медзакладу викрили на корупції – медичний працівник запросив з військовослужбовця Збройних Сил України 15 тисяч гривень за проведення безкоштовної планової операції. Правопорушника викрили «на гарячому», одразу після передачі йому коштів. Речові докази у фігуранта вилучили. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП в Одеській області, а також Одеській обласній прокуратурі.


Слідчі повідомили медику про підозру в одержанні неправомірної вигоди, а також проханні надати таку вигоду для себе з використанням становища, яке він займає.

Цей злочин передбачений ч. 3 ст. 354 Кримінального кодексу України і карається штрафом від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста до двохсот годин, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі правоохоронці клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Вимагав з військового гроші за безкоштовну операцію: в Одесі викрили "підприємливого" лікаря Вимагав з військового гроші за безкоштовну операцію: в Одесі викрили "підприємливого" лікаря Вимагав з військового гроші за безкоштовну операцію: в Одесі викрили "підприємливого" лікаря

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x