В Ізмаїльській РВА заслухали доповідь вогнеборців щодо пожежі в Дунайському біосферному заповіднику, яка ще триває

0 коментарів 21924 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 20 жовтня, в Ізмаїльській військовій адміністрації відбулася нарада з питань техногенно-екологічної безпеки, де присутні заслухали доповідь начальника Третього Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області Ігора Гальчинського щодо пожежі в Дунайському біосферному заповіднику, яка триває понад три тижні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на РВА. 


За його словами, станом на 17 жовтня, коли був зроблений останній аналіз, згідно проведення аерофоторозвідки приблизна площа пожежі складає 240 га. Наразі відкритого горіння немає, окремими осередками відбувається тління з виділенням диму. Загроза розповсюдженню на населені пункти, рисові чекі відсутня, оскільки вони оборені та відгороджені каналами.

Після закінчення робіт підрозділами ДСНС, подальший моніторинг здійснюється працівниками заповідника. Загальну площу пожежі буде встановлено після остаточної ліквідації та проведення розрахунків за допомогою знімків супутника та географічних мап.

За результатами обговорення комісія запропонувала органам ДСНС постійно здійснювати контроль та моніторинг за пожежною безпекою в Дунайському біосферному заповіднику НАН України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x