Журналісти, силовики та артисти: Зеленський затвердив санкції щодо уродженців Одещини

3 коментаря 25191 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженці Одеси та області, які мають російське громадянство та (або) живуть там зараз і при цьому не підпримують Україну, потрапили під санкції. П’ять наших земляків, серез яких досі зареєстрована у Акермані жінка – екс-голова територіальної виборчої комісії, опинилися у відповідному переліку.


Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 жовтня “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”.

Загалом в переліку понад дві тисячі прізвищ, серед яких є журналісти, силовики, артисти тощо, народженні в Одесі та на Одещині.

Так під санкції потрапив уродженець Одеси Станіслав Костюшкін – співак і поет, колишній учасник дуету «Чай удвох», автор проекту «A-Dessa», підприємець, телеведучий.

Впродовж п’яти років він не зможе вести в Україні торговельні операції, подорожувати територією країни, йому анулюють ліцензії та дозволи й заборонять видавати нові, обмежать видачу готівки за платіжними картками. Також щодо нього діятимуть низка інших обмежень та заборон.

На такий самий термін під санкціями опинилася інша уродженка Одеси – Регіна Тодоренко. Телеведуча, співачка, акторка й авторка пісень. Живе в Москві. Навесні 2022 року відзначилася повним ігноруванням повномасштабного вторгнення росії до України, але згодом спробувала виправдатися за своє мовчання.

На 10 років під санкціями опинився уродженець Одеси, проте громадянин російської федерації, директор Фонду стратегічної культури (онлайн-журнал) Володимир Максименко. Фонд стратегічної культури – онлайн-журнал, зареєстрований у росії. Відповідно Володимир Максименко бере участь у діяльності, яка дозволяє уряду російської федерації поширювати дезінформацію та впливати на сприйняття у рамках свого вторгнення в Україну.

На такий самий термін накладені санкції на уродженця Одеси, але громадянина російської федерації Ігоря Ільяша – заступника директора федеральної служби національної гвардії російської редерації – Росгвардія) – головнокомандувача Росгвардією.

На п’ять років під санкціями також Олена Семенова – уродженка Одеси, співробітниця приватного підприємства “Джул Марін” (як сказано у переліку). Санкції:

  • запобігання виведенню капіталів за межі України;
  • інші санкції, що відповідають принципам їх застосування, встановленим цим Законом (зупинення операцій за рахунками фізичної особи; заборона укладення договорів та вчинення правочинів).

Та зареєстрована у місті Білгород-Дністровський громадянка російської федерації Оксана Тараненко. Як зазначається в переліку РНБО – “голова територіальної виборчої комісії № 107”. Санкції такі ж, як й в Олени Семенової.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ОФО
ОФО
1 год назад

Ети санкции не помешают нам всем сасать пюсюны! Бендерыыыы, ну погодите!!!!!!

ОФО
ОФО
1 год назад

Мы всегда гордились и будем гордится, Нашими земляками!!! Ибо – Одессит – это , от Бога!

Все остальное, такое как, рога, с копытами, это от необразованности и лукавого беса.

рубль
рубль
1 год назад

ОФО, ты опять начинаешь?! Но ты ведь не настоящий PУCСКИЙ!!! Ты – xoхол! И работать тебе надо только под надзором и не здесь! Давай-давай, вали:))))))

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x