В Ізмаїлі дітей навчають створювати роботів

0 коментарів 21816 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В місті Ізмаїл дітям пропонують цікаві курси по створюванню роботів. Заняття проводить Самоорганізований освітній простір – “СООП Ізмаїл” (SOLE Izmail), повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Курс робототехніки на базі наборів Arduino проводиться для груп різних рівнів: з нуля та для тих, хто вже ходив у гурток робототехніки. Для участі запрошуються діти віком від 9 до 15 років. Група для початківців – школярі від 9 років. Група для тих, хто знайомий з азами робототехніки – школярі 9-15 років.

Стартували курси на минулих вихідних, але запис бажаючих ще триває. Заняття проводитимуться 1-2 рази на тиждень по дві години.
Програма курсу дозволяє дізнатися про ази роботи на платформі Arduino, створити більше 10 моделей роботів.

“Ардуїно – це міні-комп’ютер, який дозволяє писати програми, а вже з їхньою допомогою успішно керувати різними електронними пристроями, починаючи від світлодіодних конструкцій, закінчуючи робототехнікою. Курси програмування для дітей дозволяють використовувати Ардуїно для створення нескладних або великих та масштабних електронних проектів. Діти зможуть створювати та програмувати корисні для будинку пристрої, роботів, елементи для розумного будинку, пристрої, які виконуватимуть різні функції. Завдяки нашому курсу робототехніки для дітей найскладніші технічні дисципліни стають простішими. На наших заняттях 90 відсотків матеріалу займає практика, завдяки чому наш курс перетворює фізику та інформатику на захоплюючу гру”, – розповіла керівник проекту “Карітас Одеса УГКЦ” Валентина Стойкова.

Запис на курс проводиться за адресою: м. Ізмаїл, пр. Миру, 9, кім. 103, або за телефонами 0935764208, 0970936499.

Нагадаємо, проект “СООП Ізмаїл” реалізується Благодійним фондом “Карітас Одеса УГКЦ” у партнерстві з Ізмаїльським державним гуманітарним університетом та БО “Вільна освіта”. Освітній простір надає можливість дітям безкоштовно, якісно і, головне, – у абсолютно неформальній обстановці отримувати найважливіші та необхідні знання.

Спеціалісти центру проводять наступні курси: англійської мови, креативного мислення, програмування, проектного менеджменту, тайм-менеджменту, конфліктології, волонтерства та багато іншого.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x