Тарутинську громаду відвідали волонтери відомого французького благодійного фонду

0 коментарів 19791 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 жовтня, керівництво Тарутинської громади зустрічало волонтерів французької благодійної організації «Solidarités International», які приїздили, щоб налагодити співпрацю і зафіксувати потреби населення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” за інформацією селищної ради. 


Волонтерам надали необхідну інформацію щодо потреб, в першу чергу, внутрішньо переміщених осіб, евакуйованих з гарячих точок громадян, а також вразливих груп населення: пенсіонерів, багатодітних сімей, інвалідів, сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах.

“Міжнародна спільнота не залишається осторонь української біди і все більше компаній та організацій прагнуть проявити свою солідарність. Тарутинська селищна рада сподівається на плідну співпрацю з благодійною організацією «Solidarités International”, – зазначили у селищній раді.

Зазначимо, «Solidarités International» – французька благодійна організація, яка існує з 80-х років минулого століття та діє практично у всіх гарячих точках світу. Спектр надання допомоги благодійної організації дуже широкий: від ремонту приміщень та будівель для ВПО і евакуйованих до надання продуктових наборів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x