Ще кілька закладів освіти Арцизької громади готуються приймати дітей

0 коментарів 14526 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У закладах освіти Арцизької громади продовжують облаштовувати укриття, щоби відновити очний учбовий процес. Які школи та садочки готові до зустрічі з дітьми, “Бессарабія INFORM” дізналася в міській раді. 


Так, на цьому тижні у Главанському садку розпочали очне навчання 1-2 класи, а також запрацював Виноградівський садок, який відвідують діти з 3-х років.

Ще у 6 закладах освіти громади тривають ремонти захисних споруд і переобладнання підвальних і напівпідвальних приміщень у найпростіші укриття, враховуючи рекомендації Державної служби надзвичайних ситуацій. Це дошкільні заклади сіл Холмське та Нова Іванівка, Арцизький садок №4, Главанський ліцей, Арцизький ліцей №4 та Арцизький опорний заклад №1 – ліцей.

“Педагогічні колективи разом з комунальниками з максимальними зусиллями та у найкоротші терміни проводять ремонтні роботи в укриттях, аби якнайшвидше запрацювали садочки та школи громади, а діти змогли знову відчути радість від живого спілкування зі своїми вчителями та однолітками”, – повідомили у міській раді.

Ще кілька закладів освіти Арцизької громади готуються приймати дітей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x