Почне діяти в разі необхідності: Одеський ДТЕК оприлюднив графік потенційних відключень в Бессарабії

3 коментаря 82917 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На сторінці Одеського ДТЕК опублікували графік потенційних відключень світла, який буде задіяно в разі необхідності віялових відключень. Зазначимо, через чисельні злочинні атаки критичної інфраструктури росією енергосистема України дуже послабшала та на час проведення ремонтних робіт потребує економії. “Бессарабія INFORM” публікує графік для Бессарабії. 


Згідно з ним, світло для кожного споживача може планово зникнути не більше ніж на 4 години, але в разі серйозних аварій, цей час може змінюватися.

Відключення будуть застосовувати тільки у тому випадку, коли у операторів «НЕК Укренерго» виникне потреба збалансувати енергосистему. Про це обіцяють попередити завчасно.

Для того, щоб визначити до якої групи належить ваш будинок, в пошуку за допомогою комбінації Ctrl+F  введіть назву свого  населеного пункту та назву вулиці українською мовою.

Знайти свою адресу та знайомитися з графіком можна у документі нижче нижче:

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Давай, уйобываю отседа, ОФО, кому говорят, поцар рогатый:)))))

рубль
рубль
1 год назад

Ещё не вечер:)))))))))) Очень переживаю…., как теперь рогатые муйданяторы будут чавкать из лохани свои помои, стоя раком, по локоть в навозе, в своём родном хлевярнике, в ПОЛНОЙ ТЕМНОТЕ!:))))))) аж, сердце защимило, за роготварей бендерастных:)))))

ОФО
ОФО
1 год назад

Сам уЙОбывай, рубль! Я тебе еще покау!!!

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x