В Україні остаточно заборонили діяльність12 проросійських партій

4 коментаря 23436 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду України відхилив апеляційну скаргу “Соціалістичної партії України” і, таким чином, остаточно заборонив її діяльність. Про це йдеться у повідомленні СБУ.


“Відтепер в Україні повністю заборонена діяльність вже 12 проросійських політсил”, – зазначили у Службі безпеки.

Повідомляється, що рішення про заборону функціонування “Соціалістичної партії України” було ухвалене на підставі указу президента та рішення Ради національної безпеки і оборони. В їх основі – докази деструктивної діяльності партії, зібрані в рамках реагування СБУ на загрози нацбезпеці.

“Йдеться передусім про демонстративну підтримку та популяризацію агресивної антиукраїнської політики Росії як на рівні керівництва, так і “звичайних” членів цього партійного об’єднання”, – пояснили у СБУ.

Таким чином, ця політична сила поповнила список заборонених раніше проросійських політичних партій, серед яких: “Опозиційний блок”, “Соціалісти”, партія “Справедливості та розвитку”, “Наші”, “Держава”, “Блок Володимира Сальдо”, “Ліва опозиція”, “Партія Шарія”, “Союз лівих сил”, “Опозиційна платформа – За життя” та “Прогресивна соціалістична партія України”.

У СБУ зауважили, що в ході слідчо-оперативних дій було доведено, що представники цих політичних сил брали безпосередню участь у встановленні окупаційного режиму на захоплених Росією територіях України; ​організації та проведенні на цих територіях фейкових “референдумів”.

Також зазначається, що від початку широкомасштабного вторгнення Росії за фактами діяльності їх функціонерів слідчі СБУ розпочали понад 80 досудових розслідувань, у тому числі щодо депутатів рад різного рівня; у межах цих проваджень оголосили 37 підозр.

“Окремі фігуранти цих проваджень переховуються від правосуддя, у тому числі на території РФ. СБУ наголошує на невідворотності покарання за злочини проти національної безпеки України і надалі відстоюватиме інтереси держави у подібних судових справах”, – йдеться у повідомленні.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ОФО
ОФО
1 год назад

Стало быть социалисты , это пророссийские? Куда ж смотрят, эти из эуросоюза? В Италии, как раз социалисты победили на выборах и формируют кабинет министров. Зрада, в чистом виде. Запретить, премьера посадить, партию разогнать, кабинет министров арестовать. Примерно так.

рубль
рубль
1 год назад

О, черт, ОФО , ты еще и за сoциалистов-кoммунистов, которые рycских православных БАТЮШЕК с колоколен сбрасывали, как мешки с гАвном?:))))) Ты еще и работаешь туево, вали отседа, самосранец:))))))

рубль
рубль
1 год назад

Премию А.Д. САХАРОВА – успели всучить Зе-ка, эти европидоры, так сказать – двухдневным авансом! :)))))))))))))
Свобода!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Демократия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Либерализм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
отсутствие ПОЛИТЗАКЛЮЧЁННЫХ!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

Плоды рЫголЮции гАААвнидности!!!!

ну, не считая – повсеместного повышения цен, на ВСЁ!!!

ОФО
ОФО
1 год назад

МНого текста, рубль!!! Для моего нет места!!!!! Опять нарушаешь, выблядок???

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x