Пам’ятник Катерині II в Одесі скоро зникне – Подоляк

4 коментаря 20142 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що пам’ятник Катерині II в Одесі скоро зникне.


Про це він сказав в коментарі “24 каналу”.

“Коли тебе бомбардують, ти починаєш більш свідомо ставитись до того, що відбувається навколо”, – заявив Подоляк.

Нагадаємо, під час своєї промови щодо анексії українських територій президент рф путін згадав про Катерину і Потьомкіна, мовляв, там, де вони були – російська земля. В Одесі досі стоїть пам’ятник Катерині II і в українському суспільстві ведуться запеклі суперечки щодо необхідності його демонтувати. Громадськість обурена імперським символом в місті, яке постійно потерпає від російських ракет. Одесити вже декілька разів обливали червоною фарбою монумент і організовували акції в підтримку його знесення.

Подоляк зазначив, що “Путіну, за прикладом Сталіна, варто було б написати книгу зі своїм баченням історії, де був би Ленін і вся абра-кадабра”.

“Усе, що він (Путін – ред.) говорить у публічному просторі, не має нічого, крім однієї емоції. Ненависть до свободи як концепції, до демократії, до Західного світу. Він вигадує конструкції, що однополярного світу не буде, а ми тут такі міцні, що створимо нові центри. Він просто продає свою емоцію, за яку велика кількість людей платить життям”, – наголосив радник Голови Офісу Президента.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

только попробуйте – со злости обосрусь!!! а потом запрусь в доме профсоюзов, достану спички, отолью керосину – только меня и видели:)))))

Дима
Дима
1 год назад

В Одессе много грязи. Но самая вонючая грязь – от истукана государственного блядства и тем великой Екатерины.. Ахахахх!!

рубль
рубль
1 год назад

:)))) значится , до того, ИСЧЕЗНЕТ уСРАИНА!:))) к ебени-мать и на на – хуй, с по за-захуем!:))))), а этот поц – будет петухом:))))) мечтающем о передаче, с вазелином:))))

рубль
рубль
1 год назад

ой, почти что обосралось, но не вышло – ZAПОР:((((( Хотя злости сегодни во мне хоть отбавляй:)))

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x