Минулої ночі жителів спального району Аккерману налякала стрілянина: є постраждалі

0 коментарів 30699 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора у спальному районі Білгорода-Дністровського під час оголошеної повітряної тривоги сталася стрілянина. Двоє молодиків та чоловік середнього віку зібралися, аби вирішити давній конфлікт. Однак, словесна суперечка переросла у сутичку з використанням вогнепальної та травматичної зброї. Про це йдеться у сюжеті Першого муніципального каналу.  


За попередньою інформацією чоловік прийшов на зустріч до хлопців, аби почути вибачення за образи та поведінку молодиків по відношенню до його коханої жінки, честь якої необхідно було відстоювати.

Однак, коли слів стало замало, у хід пішла зброя.

Як наслідок, всі троє учасників конфлікту опинилися у лікарні. Двоє молодиків, які намагалися втекти з місця події, приїхали до відділення хірургії у супроводі поліції, а чоловік був госпіталізований до травматології з вогнепальним пораненням гомілки.

На щастя, від подальшої госпіталізації старший учасник конфлікту відмовився, а ось хлопцям доведеться трохи полежати на лікарняних ліжках.

Після отриманого лікування, яке буде відбуватися під наглядом правоохоронців, молодикам доведеться відповісти за скоєне правопорушення.

Минулої ночі жителів спального району Аккерману налякала стрілянина: є постраждаліФото: Телеграм-канал КУ “Муніципальна варта”

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x