Двічі “навідувався” до сусіда: 47-річний любитель чужого майна з Білгород-Дністровського району знову відправиться за грати

0 коментарів 30915 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За скоєння крадіжок 47-річний житель Білгород-Дністровського району проведе шість років за гратами. Такий вирок раніше судимому чоловікові, кий у травні двічі навідувався до домоволодіння сусіда в пошуках легкої наживи, виніс суд. 


За інформацією правоохоронців, спочатку правопорушник викрав металеву драбину у сусіда, а невдовзі повернувся по плиту та деталі до неї.

Поліцейські затримали любителя чужого майна «на гарячому» і вилучили у нього все, що він вкрав у сусіда і планував здати до пункту прийому брухту.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 (замах на крадіжку в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, й направили обвинувальний акт до суду.

Суд, дослідивши зібрані матеріали справи, визнав чоловіка винним і, зважаючи на його кримінальне минуле, призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Після оголошення судом вироку, поліцейські повернули потерпілому його майно, яке зберігалося як речові докази.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x