Еколог “Тузлівських лиманів” показав рідкісні кадри запеклої боротьби крилатих велетнів за їжу

0 коментарів 35721 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Життя в дикій природі нерідко змушує виборювати своє місце під сонцем і право на їжу. В першу чергу, це стосується хижаків. Страшний “танець” на виживання морського орла та кучерявого пелікана зафіксували екологи природного парку “Тузлівські лимани”. Велетні не поділили рибу. 


Морській орел або орлан білохвост (молодий птах) та кучеряві пелікани – дійсно велетні. Розмах їхніх крил сягає майже 3 метри. Вони оба вида занесені в вищій статус охорони – в Червону книгу Міжнародного союзу охорони природи (МСОП).

За словами еколога “Тузлівських лиманів” Івана Русєва, такі велетні рідко конкурують в природі, але на фото можна побачити як між ними йшла боротьба за рибу. Кучерявий пелікан побачив здобич здалека і намагався ії схопити, але в небі кружляв інший велетень – орлан білохвост.

“Побачивши, що пелікан намагається схопити його їжу, орлан пікірує і намагається перехопити її. Але риба випала в воду і ні досталась никому”, – описав зіткнення Русєв.

Еколог "Тузлівських лиманів" показав рідкісні кадри запеклої боротьби крилатих велетнів за їжу

Еколог "Тузлівських лиманів" показав рідкісні кадри запеклої боротьби крилатих велетнів за їжу Еколог "Тузлівських лиманів" показав рідкісні кадри запеклої боротьби крилатих велетнів за їжу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x