Благодійники передали мешканцям Болградської громади 45 імпортних інвалідних візків

0 коментарів 14121 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Громадська організація Rotary Club Izmail передала Болградській громаді 45 нових імпортних інвалідних візків, які були розподілені для потреб мешканців між декількома медичними установами, пацієнти яких потребують допоміжних засобів для пересування.


Як повідомили на офіційному сайті громади, інвалідні візки отримали: Районний Центр первинної медико-санітарної допомоги, Болградська центральна районна лікарня, Центр надання соціальних послуг та Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, розташований у місті Болград.

«Це важлива допомога, за яку ми висловлюємо щиру вдячність громадській організації Rotary Club Izmail та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю», – зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

У міськраді додали, що Rotary поєднує глобальну мережу волонтерів, які присвячують свій час та талант для вирішення найгостріших світових гуманітарних проблем. Вона об’єднує 1,2 мільйона членів із більш ніж 200 країн та географічних районів. Робота ротарійців впливає на життя як на місцевому, так і на міжнародному рівнях.

Благодійники передали мешканцям Болградської громади 45 імпортних інвалідних візків

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x