Бебі-марафон, частина три. За останні два тижні бригада “швидкої” прийняла вже треті пологи в Білгород-Дністровському районі

0 коментарів 15957 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Працівники швидкої допомоги Білгорода-Дністровського прийняли вже треті пологи за межами медичного закладу за два тижні. Справжній бебі-марафон цього разу продовжили фельдшер Вололовцева, фельдшер Стасій та водій Чорний. 


Нагадаємо, раніше за допомогою медиків-рятівників з’явилися на світ дві дівчинки – одна дорогою до пологового, інша – вдома у породіллі.

Цього разу медики розповідають, що у мешканки одного з сіл району почалися передчасні пологи на 35 тижні вагітності. Вона змогла сама викликати швидку та дочекалася їх приїзду. Після огляду було прийняте рішення про транспортування жінки до Білгород-Дністровського пологового будинку. Автомобіль про всяк випадок заздалегідь підготовили до пологів у дорозі, а також попередили про випадок лікарів медзакладу, де чекали приїзду породіллі.

“Водій тиснув на педаль газу щосили з ввімкненими проблисковими маячками та сиреною, проте малеча чекати не хотіла, і жінка почала народжувати. Тож було вирішено зупинитися і прийняти пологи вже на одній з вулиць м.Білгород-Дністровського”, – розповідають працівники екстренки.

Хлопчик народився недоношеним, із подвійним обвиттям пуповиною, але фельдшери зробили все необхідне, щоб він почав дихати самостійно і закричав. Автомобіль продовжив рух до пологового будинку, де на молоду матусю з сином вже чекали профільні спеціалісти.

“Щиро бажаємо обом здоров’я та сил. Дякуємо бригаді і всім причетним за професіоналізм, а також швидкі та виважені дії. І нагадуємо всім майбутнім батькам про важливість медичного супроводу вагітності та планування пологів, відповідно до власних ризиків та лікарських рекомендацій. Не наражайте себе та своїх дітей на небезпеку – народжуйте в медичному закладі під наглядом спеціалістів” – закликали в Центрі Екстреної медичної допомоги.

Бебі-марафон, частина три. За останні два тижні бригада "швидкої" прийняла вже треті пологи в Білгород-Дністровському районі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x