Бебі-естафета: працівники “швидкої” прийняли ще одні екстрені пологи на дому в Білгород-Дністровському районі

0 коментарів 16578 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лікар Єршов, фельдшер Бакаляр та водій Ровенчук, які працюють в станції екстренки Акерману, успішно прийняли пологи на дому в жінки, яка пізно звернулася за допомогою. Жартома вони зазначили, що перейняли естафету у своїх колег – Братквича та Андрущенко, які тиждень тому також допомогли з’явитися на світ дитині в немедичних умовах, а також врятували від кровотечі маму маляти. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на рятівників життя. 


Виклик на передчасні пологи надійшов від 37-річної жінки. Лікарська бригада одразу вирушила на місце, де з’ясувалося, що пацієнтка вже перебуває в пологах.

Медики допомогли з’явитися маленькій дівчинці на світ, зробили все необхідне для здоров’я та комфорту мами та доньки, після чого обох у задовільному стані госпіталізували до Білгород-Дністровського пологового будинку.

“?Вітаємо родину з поповненням, а бригаду швидкої з відмінно виконаним “завданням”. Бажаємо мамі сил та здоров’я, а маленькій україночці – щасливого життя. ???‍⚕️У той же час нагадуємо майбутнім батькам про важливість медичного спостереження протягом вагітності та планування пологів у медичному закладі, де забезпечені всі умови для збереження життя та здоров’я матусь та новонароджених.?‍??“, – звернулися в “швидкій”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x