209 років від дня заснування сьогодні відзначає Ізмаїльський порт

0 коментарів 17469 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльський порт (ДП “ІЗМ МТП) сьогодні відзначає свій день народження – 209 років від дня заснування. Як працює найважливіший об’єкт інфраструктури міста та навіть Бессарабії в умовах війни, розповів його керівник Андрій Єрохин. Він виказав слова пошани та подяки ветеранам та працівникам підприємства. Свої привітання також висловив міський голова Андрій Абрамченко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на офіційні канали зв’язку вказаних осіб.


“Шановні портовики! Шановні ветерани порту! Дорогі суміжники та партнери! Ізмаїльський порт сьогодні відзначає 209-річчя від дня заснування. За цей час в історії підприємства були різні періоди – війни, становлення, реконструкції, злиття та поділи. Цьогорічний День порту ми зустрічаємо за умов широкомасштабної війни, розв’язаної російською федерацією проти України, роблячи все, щоб наблизити довгоочікувану перемогу українського народу над окупантом”, – йдеться у зверненні Єрохіна.

Як повідомив він, сьогодні порт працює, виконуючи поставлені державою завдання для підтримки економічної стабільності та соціальної забезпеченості. Згуртованість, відповідальність, професіоналізм та особливий дух ізмаїльських портовиків допомагають колективу виконувати їх з честю.

“І це наш внесок у спільну справу, ім’я якому – перемога! Є ізмаїльські портовики і в лавах захисників України, які сьогодні б’ють окупантів, відстоюючи право українського народу на мирне майбутнє. Героям слава!” – наголосив керівник.

“Шановні портовики, дорогі колеги! Прийміть вітання з 209-річчям нашого підприємства та подяку за роботу, надійність наших зв’язків та впевнений рух до поставленої мети! Нехай цей рік стане роком перемоги України! Разом – до Перемоги! Слава Україні!” – додав Андрій Єрохін.

Свої привітання на сторінці у Facebook розмістив мер Ізмаїлу Андрій Абрамченко.

“Сьогодні ми відзначаємо чергову річницю із дня заснування Ізмаїльського порту. В умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України він пройде без урочистостей – у напруженій роботі по забезпеченню вантажообігу на морському та річковому напрямках. Зараз це – внесок у нашу спільну перемогу над ворогом”, – розповів міський голова.

Як зазначив він, успіх Ізмаїльського порту забезпечують люди – своїм професіоналізмом, працьовитістю, згуртованістю, вірністю Батьківщині та традиціям міцного колективу, праця якого відома далеко за межами нашої держави.

“Шановні портовики! Шановні ветерани порту! Прийміть найщиріші вітання Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету із річницею заснування Ізмаїльського порту! Нехай і далі Ваша історія продовжується новими успіхами та досягненнями на благо міста Ізмаїл та рідної України в ім’я нашої спільної перемоги над російськими окупантами – в ім’я нашого майбутнього! Разом – до Перемоги!” – зазначив Андрій Абрамченко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x