Зловмисників, які на Одещині продавали ухилянтам “квитки” за кордон, відправлять під суд

0 коментарів 12906 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зловмисників, які продавали ухилянтам «квиток» з Одещини до Європи за 3700 доларів США, відправлять під суд. До складу ОЗГ входили громадяни України та невизнаної Придністровської Молдавської Республіки.  Про це повідомили у прес-центрах Одеської обласної прокуратури та Нацполіції регіону.


Як стало відомо, наші співвітчизники підшукували на просторах Інтернету клієнтів, відвозили їх до однієї зі своїх осель, що знаходиться неподалік державного кордону, а вночі супроводжували до лазівки, де на них чекали спільники-іноземці. За такі послуги правопорушники брали з кожного клієнта по 3700 доларів США.

Затримали зловмисників у липні, коли одні переправляли українців призовного віку через державний кордон України, а інші готували наступних ухилянтів до чергового «трансферу». Тоді у фігурантів поліцейські вилучили 20 000 доларів США та 2000 євро, отриманих у протиправний спосіб, та повідомили їм про підозру.

Слідчі Слідчого управління ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду за ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою.

Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Зловмисників, які на Одещині продавали ухилянтам "квитки" за кордон, відправлять під суд Зловмисників, які на Одещині продавали ухилянтам "квитки" за кордон, відправлять під суд

Зловмисників, які на Одещині продавали ухилянтам "квитки" за кордон, відправлять під суд

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x