За громадським порядком у Білгороді-Дністровському буде слідкувати «Муніципальна варта»

0 коментарів 33372 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському розпочала свою роботу комунальна установа «Муніципальна варта», до складу якої увійшли представники силових структур, майстри спорту та ІТ-спеціалісти. Усіх їх об’єднала одна мета – зробити рідне місто безпечнішим.


Як повідомили на офіційному сайті міста, 15 вересня в приміщенні міської ради пройшла зустріч керівництва міста і районного відділу поліції з особовим складом «Муніципальної варти».

В ході зустрічі, в якій взяли участь міський голова Віталій Граждан, начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, заступник міського голови Андрій Криштопов, голова ради ветеранів районного відділу поліції Тетяна Дембновецька та директор КУ «Муніципальна варта» Тетяна Шахрай.

Під час наради обговорювались наступні питання:

· організації взаємодії персоналу установи з правоохоронними органами;

· матеріально-технічне забезпечення підрозділу;

· порядок здійснення патрулювання території міста та робота групи швидкого реагування;

· робота міського ситуаційного центру, офіційного сайту установи, порядок реагування на звернення мешканців міста до «Муніципальної варти»;

· професійна та фізична підготовка особового складу тощо.

Варто нагадати, що у 2017 році в Білгороді-Дністровському був створений Департамент муніципальної безпеки, співробітники якого також займалися патрулюванням вулиць міста та слідкували за правопорядком. Проте, ця комунальна установа існувала недовго. Вже у 2019 році на утримання “муніципалів” забракло коштів, а згодом депутати міськради дійшли висновку, що попри фінансування з бюджету, діяльність Департаменту не принесла бажаного результату.

За громадським порядком у Білгороді-Дністровському буде слідкувати «Муніципальна варта» За громадським порядком у Білгороді-Дністровському буде слідкувати «Муніципальна варта»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x