Вчора з портів Одещини вийшла рекордна кількість балкерів з українською агропродукцією на борту

2 коментаря 23679 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 вересня, з портів Великої Одеси вийшло 13 балкерів з 282,5 української агропродукції на борту для 8 країн світу. Це найбільший караван з часів роботи зернового коридору. Про це повідомили в Адміністрації морських портів України.


Із порту Одеса вийшли балкер SARA і танкер MUBARIZ IBRAHIMOV. З Чорноморська – AFANASIY MATYUSHENKO, LADY EVA, GENERAL POLAD HASHIMOV, SEALOCK, BC CALLISTO. До них долучились судна CANOPUS, LADY PERLA, MAINA, SEA DOLPHIN C, MRS LINA, NORD VIRGO з порта Південний.

282,5 тис. тонн пшениці, олії, кукурудзи, та іншої агропродукції прямує до 8 країн світу.

“За 35 днів роботи “зернового коридору ” відправлено на експорт із українських портів 2 мільйона тонн українського продовольства. Але для експорту минулорічного та цьогорічного врожаю нам потрібно вийти на перевалку 4-5 млн тонн агропродуцкції на місяць. Ми продовжуємо нарощувати темпи обробки вантажів”, – Юрій Васьков, заступник Міністра інфраструктури України.

За 35 днів роботи «Ініціативи про безпечне транспортування зерна» з портів Великої Одеси українське збіжжя вивезло 86 суден.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Больше судозаходов, в свинарник, не будет. Они просто бегут, от этой вони, ибо одно бздо вонюче-рогатое!

рубль
рубль
1 год назад

Вот даже наша лошадь Лаврушка жаловалась, чего-йто из нашего рюсского свинарника по-прежнему якобы тяжело вывозить зерно и удобрения… А им, пюндосам таким, боязно сказать, что воняют дюже – и удобрения, и сам рюсский свинарник…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x