В Службі автомобільних доріг відповіли, коли буде відремонтована дорога Кілія-Шевченкове

2 коментаря 55620 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автомобільна дорога Кілія-Шевченкове, яка продовж літа зазнала значного руйнування, буде відремонтована до кінця року. Про це заявив співробітник державної компанії Андрій Донченко у відповідь на запитання у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”. 


Він зазначив, що з цього приводу у Службі “постійно спілкуються з мером Вячеславом Чернявським, отримують актуальні дані по стану проїзду”.

“До кінця року плануємо ліквідувати деформації”, – відповів Донченко стосовно термінів.

Про стан траси і деталі її ремонту нещодавно “БІ” отримала коментар голови Кілійської громади.

“Дорогу має ремонтувати підрядник в рамках гарантійних зобов’язань, підписаних на 10 років, а контролюючим органом є Служба автомобільних доріг, на балансі якої вона знаходиться. Ми постійно звертаємося до Служби офіційними листами, фіксуємо та прикріпляємо до листів фото дефектів дороги, нагадуємо про проблему. Нас чують та розуміють, але наразі у САД є складності з підрядником, який відмовляється виконувати ремонт за гарантією, тому що наголошує на порушенні експлуатації дороги, маючи на увазі рух вантажівок. Проте нас запевнили, що ремонт відбудеться найближчим часом“, – повідомив мер.

Нагадаємо, цю ділянку траси Т-1630 відремонтували після десятків років бездоріжжя у 2016 році. Згодом майже знищену автодорогу відродили повністю. Але через паузу в ремонті дві ділянки (Кілія-Шевченкове і Шевченкове – Струмок) були зроблені за різними проєктами. Перший був набагато дешевшим і менш якісним, ніж другий, тому і руйнуватися почав значно раніше. Минулого року дорогу від Кілії до Шевченкове вже ремонтували на всій протяжності, включаючи населений пункт.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Это не дорога. Это колея, намазанная асфальтом.

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Сколько ещё будут возиться с этой дорогой в одно лишь село?! А про дорогу соединяющую Червонцый яр, Фурмановку, Новоселовку кто-нибудь вспомнит? И да – хотелось бы ответа от чиновников, так как вопрос не риторический..

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x