В селі Болградської громади колишній тир стане укриттям для школярів

2 коментаря 15201 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На сесії Болградської міської ради, яка проходила в онлайн-форматі, депутати прийняли на баланс об’єкт нерухомого майна – колишній тир – в селі Владичень, який буде використовуватися учнями як найпростіше укриття, що дозволить перевести школу на очний режим роботи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на пресс-службу мерії.


«Ми сьогодні зібралися на позачергове засідання, бо цей об’єкт пов’язаний із безпекою учасників освітнього процесу. Він дозволить у майбутньому дошкільному та шкільному закладам села Владичень проводити виховання та навчання дітей у очному чи змішаному форматі. Мова про приміщення колишнього пришкільного тиру, який свого часу не був офіційно зареєстрований. Наше завдання сьогодні прийняти його на баланс міської ради для подальшої передачі на баланс відділу освіти для проведення у цьому приміщенні необхідних ремонтних робіт», – прокоментував необідність проведення сессї заради одного питання Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

В селі Болградської громади колишній тир стане укриттям для школярів

Напередодні навчального року очільник громади відвідав цю будівлю і ще тоді пообіцяв, що вона перетвориться на укриття, щоб школа могла повноцінно працювати.

«Ми хочемо максимально швидко здійснити ці необхідні процедури щодо прийняття та реєстрації об’єкта. Адже у Болградській територіальній громаді – одні з найвищих можливостей обладнання укриттів навчальних закладів. У нас проблемним тільки залишається село Табаки, але ми в пошуках варіантів вирішення і цього завдання. Якщо їх навіть не вдасться знайти, ми готові зайнятися будівництвом укриття у дитячому садку та ліцеї. Решта всіх об’єктів освіти в громаді повністю або частково мають захисні споруди, де завершено або продовжуються роботи з належного їх облаштування. Іншими словами, ми не можемо не використовувати можливості для навчання дітей у очному режимі», – додав Сергій Димитрієв.

З ним погодилися присутні – і у залі, і на відеозв’язку – депутати. Усі вони одноголосно підтримали запропонований проект рішення. Таким чином, перший крок щодо забезпечення укриттям ще одного навчального закладу у громаді зроблено.

В селі Болградської громади колишній тир стане укриттям для школярів

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Ещё и собачьи будки, можно использовать! А, рогатые?!

рубль
рубль
1 год назад

Я вот, выросло в такой будке к примеру :))))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x