Працюючі батьки дошкільнят вимагали від голови Тарутинської громади поновити роботу дитсадка – що з того вийшло

0 коментарів 22140 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До селищного голови Тарутинської громади Сави Чернєва завітали представники батьківських комітетів старших груп дитячого садочка “Топольок”, які вимагали знайти можливість поновити роботу закладу хоча б для дітей тих мам, які працюють. Зазначимо, через війну і відсутність приміщень, які підходять під укриття, наразі він зачинений для відвідувачів. 


До учасників зустрічі доєдналися директор Тарутинського ліцею Олег Ткаченко та заступники директора ліцею з дошкільного виховання Лілія Бахчиванжи, Ірина Пулєва, Ольга Александрова.

Відвідувачі пояснили, що через відсутність занять в садочках батьки не можуть повноцінно працювати, що впливає на благополуччя сімей. Окрім того,  вони хвилюються, що не відбувається підготовка майбутніх першокласників до школи.

Очільник громади зазначив, що робота закладу в умовах воєнного стану – це виклик для всіх учасників освітнього процесу та акцентував увагу на питаннях, у першу чергу, безпеки малечі. Там, де було можливим забезпечити перебування дітей під час повітряної тривоги, освітній процес наразі очний. А в інших – навчання, нажаль, в існуючих умовах неможливе. Проте Чернєв дав доручення доручення директору Тарутинського ліцею та його заступнику з дошкільного виховання щодо вивчення усіх аспектів організації офлайн роботи старших груп у дитячому садку.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x