В Кілії встановлюють еко-гойдалки

0 коментарів 59130 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії працівники комунального підприємства “Добробут” виготовили та вже встановили частину гойдалок, зроблених з екологічної сировини. В основі конструкцій – масив дерева, що і зекономило кошти на закупівлю матеріалу, і відповідає сучасним трендам. Наразі готові три споруди, дві з них вже розташувалися на своїх місцях. Де саме, і чи буде продовження, розповість “Бессарабія INFORM”.


Вже випробовуються місцевими мешканцями гойдалки в двох місцях – на узбережжі Дунаю біля мікрорайону СРЗ, де нещодавно з’явилися нові скамейки та мангал, та по вулиці Щербахі (околиця міста). І якщо у першому випадку вибір і так зрозумілий, то в іншому міститься невеличка історія. Гойдалка є проявом вдячності компанії дітей, які кілька тижнів тому самостійно прибрала сміття на пустирі неподалеку від їхніх будинків. Коли про це стало відомо, помічників “Добробуту” покликали на підприємство, де їм подякували і вручили подарунки від міського голови. Згодом з’явилася ідея заохотити дітей гойдалкою, встановленою на їхню честь.

В Кілії встановлюють еко-гойдалки

В Кілії встановлюють еко-гойдалки

Щодо гойдалки на узбережжі Дунаю, то вона вийшла гарним місцем, де можна зробити фото на фоні річки. До речі, ще там з’явився другий мангал.

Додамо, це місце дуже популярне серед  містян, тому за дорученням Кіліської міської ради його будуть благовлаштовувати та прибирати на регулярній основі.

В Кілії встановлюють еко-гойдалки

Третя споруда скоро з’явиться в центрі міста біля клумб-човників – вона має доповнити місце, де концентрується кілька арт-об’єктів: декоративні клумби, висаджені раніше, стіна будиночків і арт-велосипед, які встановили волонтери, а також ліхтар-джентельмен, подарований родиною місцевих мешканців. 

Користуватися гойдалками зможуть не тільки діти, а і дорослі. Конструкції зробили міцними та надійними. Проте не варто зловживати цим – гойдатися потрібно без фанатизму.

А “Добробут” за наявністю матеріалу продовжить виготовлення арт-об’єктів, включаючи гойдалки. До речі, фурнітуру для трьох споруд профінансував місцевий підприємець Ігор Середенко. Бажаючим зробити свій внесок у майбутні вироби на підприємстві завжди раді.

В Кілії встановлюють еко-гойдалки

В Кілії встановлюють еко-гойдалки

В Кілії встановлюють еко-гойдалки В Кілії встановлюють еко-гойдалки В Кілії встановлюють еко-гойдалки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x