Україна під обстрілами: як минула ніч в регіонах

0 коментарів 17010 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ворог продовжує нещадно нищити інфраструктуру України і стріляти по мирним об’єктам. В Одесі та області ніч з 19 на 20 вересня минула без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів, а от Миколаївщина, Дніпропетровщина та Донеччина зазнали руйнівних атак. 


Миколаївщина: з 03:20, ворог завдавав ударів по аквазоні та прибережній зоні міста Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає.

Орієнтовно о 03:45 та 03:55 обстрілів знову зазнало смт Березнегувате та його околиці. Внаслідок обстрілу пошкоджено навчальний заклад – у будівлі вилетіли вікна. Постраждалих немає. Інформація щодо масштабів руйнувань уточнюється.

Дніпропетровщина: росіяни накрили «Градами» та важкою артилерією три громади – Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську. Ворог ударив по ним 5 разів. Випустив на міста та села понад 100 снарядів. Попередньо, люди не постраждали. Масштаби руйнацій уточнюються. На місці працюють рятувальники та поліція.

Донеччина: близько першої ночі вороги завдали авіаудару по Бахмуту – влучили в багатоповерхівку, обвалилися 3 під’їзди. Під завалами можуть бути 2 людини. Також на території громади напередодні ввечері під обстріл потрапило Хромове – 1 людина поранена.

Гучно минула ніч у Сіверську. Внаслідок обстрілів зруйновано щонайменше 2 приватні будинки. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила.

Вночі росіяни обстріляли стару частину Авдіївки, під ранок — центральну. За попередньою інформацією, без жертв. О пів на першу ночі обстрілу зазнала Богоявленка Вугледарської громади — обсяги руйнувань встановлюються.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x