УДП розглядає можливості кооперації з найбільшими логістичними операторами Дунаю

0 коментарів 18630 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цього тижня делегація Українського Дунайського пароплавства відвідала низку європейських країн – Румунію, Угорщину та Австрію. 


Як повідомив гендиректор УДП Дмитро Москаленко, основною метою візиту є розвиток співробітництва та кооперації з іноземними партнерами, посилення роботи представництв компанії та спільних підприємств в рамках реформи корпоративної структури пароплавства, захист іноземних активів підприємства.

Перші зустрічі відбулися в Румунії. Дмитро Москаленко розповів про перші результати:

“З цією країною пов’язані два з основних логістичних напрямки морських перевезень. Це канал Суліна та канал Чернавода – порт Констанца. Потенціал Суліни є обмеженим з причини низької пропускної спроможності. Відкриття гирла Бистре покращило ситуацію – але залишаються питання недостатніх глибин та безпеки судноплавства. Розвиток логістики через канал Чернавода також має певні складнощі. Це і втрата фактичної вантажомісткості у періоди мілководдя, і затримки флоту, пов’язані з необхідністю використання терміналів порту Констанца. Тому наша мета – розбудова комплексних логістичних рішень, які дозволяють компенсувати недоліки всіх згаданих логістичних напрямків”.

За словами керівника, таким комплексним рішенням може стати перевалка на рейдових стоянках портів Констанца, Суліна, Усть-Дунайськ та інших. Або за схемою баржа-судно, або за схемою баржа – судно-накопичувач.

“Можливість здійснювати перевалку на рейдових стоянках є у великих румунських логістичних операторів. Кооперація з іноземними партнерами – це скорочення часу обороту флоту УДП, збільшення обсягу перевезень та підвищення нашої конкурентоздатності. УДП зможе на довгострокову перспективу зайняти власну нішу в ланцюжку морських перевезень. Сподіваюсь, що наші пропозиції зацікавлять румунських колег. За останні півроку УДП зарекомендувало себе як надійний та ефективний партнер”, – підсумував гендиректор УДП.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x