У Болграді волонтери передали військовим дрон, придбаний за благодійні кошти

0 коментарів 20466 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завдяки Благодійній акції болградським волонтерам вдалося виручити 39 тисяч гривень, які планувалося направити на придбання дрону для військовослужбовців ЗСУ. Зібраних коштів вистачило на необхідний апарат, який завдяки небайдужості городян, вдалося придбати дешевше. Про це повідомили на офіційній сторінці Болградської міської ради.


Як стало відомо, до необхідної, на придбання дрону, суми волонтерам потрібно було ще як мінімум 11 тисяч гривень. Але одна з мешканок Болграда мала це обладнання, яке, так вийшло, її сім’ї так і не довелося використовувати. Щоправда, вартість його становила також близько 50 тисяч гривень.
“Але жінка вирішила зробити свій внесок у надання допомоги тим, хто сьогодні перебуває на передовій і завдяки кому ми не чуємо звуки вибухів і стрілянини. Вона погодилася продати дрон за 38 тисяч гривень. Сьогодні волонтери Болграда, серед яких Лілія Биковська (на її банківську картку надходили пожертвування), передали дрон військовослужбовцям”, – йдеться у повідомленні.
Варто зазначити, що волонтери не зупиняються на досягнутому та закликають долучитися всіх небайдужих городян до наступних благодійних акцій, адже нашим захисникам ще знадобиться  допомога у вигляді медикаментів, термобілизни та інших потреб.
Нагадаємо, завдяки Благодійному ярмарку виробів декоративно-прикладного мистецтва на підтримку ЗСУ, який проходив в Болграді на День Незалежності та в День міста, а також виставі театральної студіі «Онг’л», присвяченої нашим захисникам, та завдяки небайдужим людям, які перераховували гроші на рахунок, волонтерам вдалося зібрати 39 тисяч гривень на придбання дрону.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x